Dryck: Vitt vin
Förrätt: Smörstekt kavring,räkor,krabba och kräftor i en syrlig citron- & dillmajonäs, toppad med löjrom samt en sallad på fänkål och rädisa.
Mittemellan snack: Gratinerat bröd med ört- & vitlökssmör samt riven cheddarost.
Varmrätt: Panerad Rulo Di Capra getost, skogssvamrisotto, kanderade pecannötter, rosmarinkokta päron & rostade rödbetor i tryffelhonung.
Efterrätt: Marängsviss på hemmagjorda maränger, muscovadoglass, banankompott och chokladsås.
Jag säger bara...mmmmm.. Allt var super gott men det bästa på menyn som jag åt under kvällen var den vegetariska varmrätten, bland det mummsigaste jag någonsin ätit!
Haha,bilden på marängsvissen var ju lyckad. Eller är det bara jag som har sån livlig fantasi?! ;)
SvaraRaderaP.s. Ja menyn var något i klass för sig. Hade kunnat tänka mig att äta precis vad som...